Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skype kişi engelleme ve engel kaldırma 2019

Skype hayatımıza girdiğinden bu

Skype hayatımıza girdiğinden bu yana kullanımı her geçen gün artış kaydetti. Skype akıllı telefon ve tablet gibi platformlarda da kullanılmakta. Bilgisayarınız üzerinden de kullanabileceğiniz uygulama ile kullanıcı adı ve mail adresi gibi bilgilerle kişileri bulup sohbet edebilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Skype’de kişileri engelleme durumu da bazen doğmakta. Bugün sizlere Skype’de kişi nasıl engellenir bunu anlatacağız.

Skype Kişi Engelleme İşlemi:

Bilgisayarınız üzerinden Skype kişi engellemek isterseniz eğer o kişinin üzerine gelin ve sağ tıklayın. Açılan pencerede ” Bu kişi Engelle” seçeneğine tıklayın ve kişiyi engelleyin.

iPhone ile kişi engelleme:

Engellenecek kişinin üzerine gelin ve dokunun. Pencere açılacak sağ alt kısımdan … işaretine dokunun. Ardından profile kısmına basın ve tekrar alt kısımdan … işaretine dokunun açılan ekranda Block – Engelle seçeneğine basın.

Skype engel nasıl kaldırılır?

Skype’da engel kaldırmak için kişinin profilinin yanında kırmızı engel işareti yer alıyor. Bu kişinin profiline sağ tık yapın ve “kişi engelini kaldır” seçeneğine tıklayın.

Diğer yöntem ise Kişiler – Gelişmiş – Engellenen kişiler menüsünden görüp kaldırabilirsiniz.