Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te en son ne zaman aktif olmuş öğrenilir mi?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Ne yazık ki snapchat

Ne yazık ki snapchat birinin n son ne zaman aktif olduğunu görmemize izin vermiyor ancak başka şekillerde bunu anlamak az da olsa mümkün.

Kimin çevrimiçi olup olmadığını söyleyen bir özellik olmadığından bir kişinin en son ne zaman aktif olduğunu görmenin en kolay yolu son yayınladığı snaplere bakmak. Çok yakın zamanda bir Hikaye yüklediyse muhtemelen çevrimiçi veya yakın zamanda aktif olduklarını bilirsiniz. Bir gönderi ile şimdiki zaman arasında büyük bir zaman boşluğu varsa bunlar çevrimiçi olmayabilir. Ayrıca bir Snap gönderebilir ve durumu kontrol edebilirsiniz.
Alternatif olarak birinin aktif olup olmadığını kontrol etmek için Snap Haritalarını kullanabilirsiniz. Bu yöntem her zaman doğru değildir ancak bazı durumlarda etkili olabilir. Maps uygulaması kullanılırken kullanıcılara arkadaşlarının nerede olduğunu gösteren bir özelliktir; ancak arkadaşınız hayalet modunu kullanıyorsa göremeyebilirsiniz.

BİRİNİN SNAPCHAT’TA ETKİN OLDUĞUNU ANLAYABİLİR MİSİNİZ?

Maalesef snapchatte bunu anlamanın çok fazla bir yolu yoktur. Yukarda bahsettiğimiz harita ve hayalet modu en faydalı yöntemdir. Bunun dışında birisinin şu anda uygulamayı kullanıp kullanmadığından emin olmanın bir yolu yok. Tabii o anda onlarla sohbet etmediğiniz sürece.


DAHA SIK SORULAN SORULAR

Snapchat ile ilgili aldığımız en yaygın sorulardan birkaçına bir göz atalım.
Snapchat Bir Kişinin Uygunluğunu Gösteriyor mu?
Başka büyük uygulamalarda bunu görebiliriz ancak snapchat bunu bize sunmuyor.
Arkadaşlarınıza Haber Vermeden Snapchat Kullanabilir misiniz?
Elbette. Arkadaşlarınızın snapchat hesabınızdan haberi olmak zorunda değil. İsterseniz yapmanız gereken hiçbir şey göndermemek arkadaşlarınızın Snap’lerini veya sohbetlerini açmayıp ve bir süre Hayalet Modunda kalabiliriz.
Snapchat Ben Olmadığımda Neden Aktif Olduğumu Gösteriyor?
Ya kısa süreli bir zaman gecikmesidir yada hesabınızın başka bir cihazda açık olduğuna dair işaretler vardır.
Hesabınıza başka birileri erişiyor olabilir.
Eğer söz konusu böyleyse Snap Maps size farklı bir alan veya bölgede gösterecektir. Kullanıcı sizinle yaşamadığı veya size yakın yaşamadığı sürece GPS sinyali mevcut konumunuzu yansıtmayacaktır.
Son olarak kişinin uygulamayı en son ne zaman kullandığına dair kesin bir çözüm yoktur.