Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Steam’de Kaç Saat Oynadığınızı Görüntüleme!

Steam sektörde yerini alan

Steam sektörde yerini alan en büyük platformlardan biridir. Steam tarafından oyunlar konusunda fazlasıyla tolerans tanınıyor. İsteğe göre üçlü A multi milyar dolarlık franchise isteğe göre basit bir metin tabanlı indir oyununu Steam’da bulabilirsiniz. Steam’ın en beğenilen tarafı ise dijital olarak oyun satın almanıza izin vermesidir. Doğrudan platformdan indirip yükleyebilmeniz oyun severlerin beğenisini kazanıyor.

Mesela oyun almak için mağazaya girmeniz ya da çevrimiçi mağaza üzerinden satın aldığınızda adresinize ulaşmasını beklersiniz. Fakat Steam sizi uğraştırmaz ve satın aldıktan sonra direk indirmenizi sağlar. Başka bir durum ise Steam’da kaç saat oynadığınızdır. Steam üzerinden kaç saat oynadığınızı merak edebilirsiniz ve görmek isteyebilirsiniz. Kaç saat oynayacağınızı nasıl göreceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.


Steam’de satın aldığınız oyunları oynamak için ilk olarak masaüstü uygulamalarını yüklemeniz gerekiyor. Windows MacOs ve Linux için satın aldığınız oyunları indirip yüklemek için kolaylık sağlar. Steam hesabınıza giriş yapın. Steam üzerinden ne kadar vakit harcadığınızı görmek için ilk olarak Steam masaüstü uygulamasını açın.

Daha sonra Kütüphane bağlantısına girin. Karşınıza bağlam menüsü çıkacaktır. Bu menüde ‘Ev’ sekmesine tıklayın. Solda olan menüde oyunlarınızın listesini göreceksiniz. Eğer oyunu daha önce oynadıysanız oyun başlığının hemen altında olan Oynatma Süresi kategorisine tıklayarak görebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.