Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Videonuza Yavaş Mo Etkisi Nasıl Eklenir

Tik tok uygulaması içerisinde

Tik tok uygulaması içerisinde pek çok özellik bulunduran sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Bu uygulama ile Tik tok üzerinden çektiğiniz videolara efektler ekleyebilirsiniz yada farklı efektleri birleştirerek yeni videolar oluşturabilirsiniz. Bu uygulama gerek efektleriyle gerekte uygulamada sunduğu özelliklerle kullanıcılarının eğlenmesine olanak sağlar. Bu sebepten dolayı da çok sayıda kullanıcı kitlesine sahiptir. Bugün sizlere Tik Tok uygulamasında çektiğiniz videoya ağır çekim efektini nasıl ekleyeceğinizi anlatacağız.

Ağır çekim efekti çekilen videonuz için mükemmel bir özellik olabilir. Bu efekte uygun videolar çektiğiniz takdir de bu efekti uygulayarak çok güzel videolar elde edebilirsiniz. Bunun yanına ek olarak ağır çekim efektini videonuza eklediğiniz takdir de çektiğiniz video daha ayrıntılı bir şekilde izleyenler tarafından incelenebilecektir. Bu ağır çekim efekti pek çok kullanıcı tarafından kullanırken bazı kullanıcılar bu efekti nasıl videoya uygulanacağı bilmediğinden ötürü kullanamaz. Şimdi sizlere bu efekti nasıl kullanacağınızı anlatalım.

İlk olarak ağır çekim efekti için cihazınızdan Tik Tok uygulamasını açıp ekranın ortasında bulunan artı (+) simgesine tıklayın. Bu işlemden hemen sonra karşınıza çıkan sekme de sağ üst kısımda bulunan “Hız” seçeneğine basın. Burada ağır çekime almak istediğiniz videonun hızını ayarlayabilirsiniz. Bu bilgilere ek olarak ise ağır çekime aldığınız videoyu aynı adımları izleyerek hızlandırabilirsiniz de. Bu konu ile alakalı soru ve görüşlerinizi yorum kısmın dan bizlerle paylaşabilirsiniz.