Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TikTok Müşteri Hizmetleri

Tik Tok uygulaması kendinden

Tik Tok uygulaması kendinden önce çıkmış çoğu uygulamayı kısa sürede geride bıraktı. Kullanıcılara özellikle reklam ağırlıklı ulaştı. Uygulama hakkında bir önceki yazımızda yer verdik. TikTok telefon numarası 444 ve 0850 gibi bir numara yer almıyor. Uygulama üzerinden veya e-posta adresi ile şikayet edilebiliyor.
Tik Tok Çin menşeyli bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Merkezi Çin’ de ve destekleyen dillerde ise Türkçe var ama yardım alabileceğiniz dil olarak Türkiye yer almıyor. Çin İngilizçe Fransada Almanyada Endonezyada Portekiz Rusya İspanyol ve Arapça desteği bulunuyor.

Tik Tok uygulaması için yardım almak istediğinizde uygulama üzerinden yardım talep edebilir veya aşağıdaki adreslerle yukarıdaki dillerden birini kullanarak mail atabilirsiniz. Tik Tok şikayet etmek için uygulamadaki adımları takip ediniz.

Tik Tok iletişim adresleri
-Tik Tok iletişim e-posta adresi info@tiktok.com
-Basın için iletişim pr@tiktok. com
-Reklam için advertise@tiktok. com
-Uygulama sorun bildiriminde kullanılan feedback@tiktok.com
Yukarıdaki 3 mail adresiyle ilgili alanlar için yardım talep edebilirsiniz. Genel şikayetler için info ve reklam şikayetleri için de advertis’ e mail atabilirsiniz. Bunun dışında durumlarda hesaba erişiminiz varsa kolayca bildirimde bulunabilirsiniz.