Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

USB hata ayıklama modu açılmıyor hatası

USB hata ayıklama modu

USB hata ayıklama modu açılmıyor. Bugün sizlere USB hata ayıklama modunun açılmama sebeplerinden bahsedeceğiz. İşte detaylar…

USB hata ayıklama modu Android uygulama geliştiricileri ve biz kullanıcılar için bulunmaz bir hint kumaşı diyebiliriz. Bu özellik bilgisayar ile telefon arasında düzgün bir bağlantının kurulması için gerekli bir özellik oluyor.

Hatta bu özelliği açmak için geliştirici sekmesini açmamız gerekiyor. Bunun için modelden modele farklılık gösterse bile genel anlamda telefon hakkında menüsünde 5-7 defa bastıktan sonra geliştirici menüsü açılacaktır.

Bu menü üzerinden ise USB hata ayıklama modunu aktif ederek kullanabiliyoruz.

USB hata ayıklama modu neden açılmıyor?

Eğer normal şartlar altında geliştirici menüsü üzerinden USB hata ayıklama menüsü görüldüğü halde açılmıyorsa bir tür yazılım virüsüyle karşılaşmış olabilirsiniz. Bunun için en sağlıklı yol yazılım güncellemesi yapmanız yada telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor.

Bizim tavsiyemiz ise telefonunuzu fabrika ayarlarına dönderdikten sonra yeniden USB hata modunu aktif edip tekrar OTA ile yazılım yüklemek tekrar sıfırlamak oluyor. Sebep ise virüslerden tamamen kurtulmak.