Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

watchOS 6 Beta Sorunları: Bilmeniz Gereken 5 Şey

İlk watchOS 6 beta

İlk watchOS 6 beta burada ve onunla birlikte dikkat etmeniz gereken bazı önemli watchOS 6 beta sorunları var. Sorunların çoğu küçük ancak diğerleri daha büyük ve tek Apple Watch’ınıza yüklenmemesi için bir neden.

Bu kılavuz size mevcut watchOS 6 beta sorunlarına genel bir bakış sunacak nerede yardım arayacağınızı ve bu sorunları çözmek için neler yapabileceğinizi gösterecektir.

WatchOS 6 beta bu düşüşe kadar genel halka gelmeyen yeni watchOS 6 özelliklerini içeriyor . Eğer test ederseniz iOS 13 beta sürümüne de ihtiyacınız olacak .

WatchOS 6 beta’nın sadece bir beta olduğunu unutmayın. Bu bir demo anlamına gelmez. Bu böcekleri gelişimdeki özellikleri ve hatta potansiyel performans sorunlarını içeren bitmemiş bir ürün anlamına gelir.

WatchOS beta ile ilgileniyorsanız yüklemeden önce neye bulaştığınızı anlamanız gerekir çünkü bilmeniz ve uğraşmaya hazır olmanız gereken sorunlar vardır.

İşte watchOS 6 beta sorunlarının durumuna bir bakış. Bu kılavuz aynı zamanda nerede yardım arayacağınızı ve watchOS 6 beta hataları ve sorunlarıyla karşılaşırsanız ne yapmanız gerektiğini belirlemenize yardımcı olacaktır.

watchOS 6 Beta Sorunları

Bu ilk watchOS 6 beta sürümüdür ve sürüm notlarında Apple özellikle çalışmayan bazı özelliklerden bahseder. Beta sürümünde tam olarak açılmayan özellikler de var bu nedenle Apple’ın sahnede gösterdiği bir şey mevcut değilse henüz endişelenmeyin.

Henüz bir çok şikayet olmamasına rağmen bağlantı ve halsizlik dahil olmak üzere watchOS 6 beta sorunlarıyla ilgili bazı raporlar var.

Apple sürüm notlarında bir dizi watchOS 6 problemi ana hatlarıyla belirtir ve uyuşmaz dil ve bölge ayarlarıyla eşleştirirseniz Apple Watch’un yanıt vermemesine neden olabilecek bir sorunu özellikle ortaya çıkarır. İPhone WiFi üzerinde değilken Apple Watch’ı watchOS 6’da eşleştirirseniz yerleşik uygulamalar görünmeyebilir.

Geçen sene gördüğümüz gibi herhangi bir watchOS 6 beta kurulum hatası duymadık ancak bazı kullanıcılar yavaş indirme işlemlerinden bahsediyor.

Kullanıcıların watchOS 6 beta sürümünü test ederken bildirdikleri ek sorunlar ve sorunlar ile birlikte güncelleme yapacağız.

Geribildirim için Nerede Bakmalı

WatchOS 6 beta sorunları hakkında bilgi aramak için en iyi yer MacRumors Forumlarındaki diğer kullanıcıların ve Twitter ve YouTube’daki kişilerin herhangi bir sorunla ilgili ayrıntıları ve eski Apple Watch modellerinde güncellemenin nasıl çalıştığını paylaşacakları yerlerdir.

WatchOS 6 Beta Sorunları Nasıl Düzeltilir?

Bazı watchOS 6 sorunlarını kendi başınıza çözebilirsiniz. Yavaş veya kötü pil ömrüne rastlarsanız Apple Watch’ınızı yeniden başlatmayı denemelisiniz. Belirli bir uygulamayla olursa herhangi bir şeyi değiştirip değiştirmediğini görmek için uygulamayı güncellemeyi veya kaldırmayı deneyin.

Apple Watch’ınız watchOS 6 beta’da eşleştirmeden sonra yanıt vermiyorsa Apple Watch şifrenizi unuttuysanız Apple Watch’ınızı kullanın bölümündeki talimatları uygulayabilirsiniz .

Herhangi bir tuşa basarak Hesap Makinesi uygulamasının sıkışmasını önleyebilirsiniz. Takvim senkronizasyonu durdurursa senkronizasyon verilerini iPhone’unuzdaki Watch uygulamasından sıfırlayabilirsiniz.

Bu iOS veya macOS betalarına benzemez. WatchOS 6 beta’dan watchOS 5’e geçmenin yolu yoktur.

Bu güncelleştirmeyi yüklerseniz Apple bu sonbaharda genel sürümünü serbest bırakana kadar üzerinde sıkışmış kalırsınız.

Büyük problemlerle karşılaşırsanız ve gerçek bir geliştirici değilseniz servis alma ya da değiştirme konusunda sorun yaşayabilirsiniz.

WatchOS 6 Beta’da Sırada Ne Var?

Apple önümüzdeki birkaç ay içinde birden fazla watchOS 6 beta güncellemesi yayınlayacak. Bu bu sorunlardan bazıları için düzeltmeler getirecek ve diğer sorunları ve hataları ortaya çıkaracaktır. Bunların hepsi test sürecinin bir parçası.

Her iki haftada bir iOS 13 beta güncellemelerine uygun olarak yeni bir beta görmeyi bekleyin. Bunlar tipik olarak sabah 10 civarında Pasifik’e ulaşır ve bu düşüşün sonuna kadar öngörülebilir bir programa devam eder