Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Web Siteyi Tüm Tarayıcılarda Kapatma İşlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tüm tarayıcılar için Web

Tüm tarayıcılar için Web site kapatma işleminin nasıl olacağı konusunda yardımcı olacağız. Web siteleri daha fazla kullanıcı toplamak için kullandığı bildirim özelliği oldukça can sıkıcı bir durum olabilir. Bu özelliği kullanmak istemiyorsanız da internet tarayıcıları kapatmak için ayarlar sunuyor. Bizde bu yazımızda web sitesini tüm tarayıcılarda nasıl kapatacağınız konusunda bilgi vereceğiz.

Siteler sizin onayınızı almadan bildirim vermez. Karşınıza çıkan onay bildirimlerini okumadan kabul ettiğiniz için bu bildirimler karşınıza çıkar. İptal etmek istiyorsanız da bu durum tarayıcınıza göre farklılık gösterebilir. İlk olarak en fazla tercih edilen Google Chrome site bildirim kapatma işleminden bahsedelim. Google Chrome açın daha sonra sağ üst kısımda yer alan üç noktaya tıklayın ve ayarlar alanına girin. Ardından sırası ile Gelişmiş- İçerik Ayarları-Bildirimler adımlarını takip edin.

Karşınıza sunulan seçeneklerden istediğiniz alanı seçip daha sonra tamam diyin. Firefox tarayıcısında bu işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız FireFox tarayıcısını açın ve ardından arama motoruna about:config yazın. Gelen uyarı mesajı ardından riski kabul ediyorum butonuna basıp geçiş izni verin. Karşınıza çıkan ekranda “Notification” yazın ve seçenekler içinde yer alan “dom.webnotification.enabled” alanına basın. Bu adımlar sayesinde çıkan ekranda izin vermek istemediğiniz siteleri iptal edebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Web siteyi tüm tarayıcılardan nasıl kapatacağınız konusunda yardımcı olduk merak ettiğiniz soru ve görüşlerini bizlerle paylaşabilirsiniz.