Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

WhatsApp Son Görülmem Açık ama Görünmüyor Sorunu!

Popüler mesajlaşma uygulaması olan

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ta birçok özellik bulunmaktadır. Bu özelliklerden biri de karşı tarafın çevrimiçi olduğunu ya da en son en zaman WhatsApp’a girdiğini gösteren özelliktir. Bu yazımızda da son görülmenin açık olduğu halde görünmediği sorunu hakkında bilgi vereceğiz. Eğer böyle bir sorun yaşıyorsanız kısa süreliğine olduğunu belirtebiliriz. Yaşanan bir sorundan kaynaklı son görülmede hata olduğunu düşünüyoruz.

Bu tarz bir sorunun ortaya çıkması kullanıcıların aklına WhatsApp son görülme özelliğini kapatıyor mu sorusunu getirdi. Şu an için bu konuda resmi bir açıklama bulunmamaktadır. Ancak çıkan sorunun bugüne özel olabileceğini de belirtelim. Bu konu üzerinden iyileştirmeler gerçekleştirildi. Şu an için son görülme özelliği WhatsApp uygulamasında kullanılmaktadır. Eğer bu sorunu yaşamaya devam ediyorsanız cihazınızı yeniden başlatın. Ayrıca internet bağlantınızı kontrol edin.

Cihazınıza güncelleme gelip gelmediğini kontrol edin ve eski sürümden kaynaklı uyumsuzluk yaşanabilir. Android 4.4.2 4.4.3 Android 5.0 veya Android 6.0 sürümünde bu sorunun yaşanması daha büyük bir ihtimaldir. Yukarıda yer alan adımlar sayesinde WhatsApp son görülme sorununun çözümüne kavuşabilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.