Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yandex Üyeliği Nasıl Kaldırılır?

Yandex Rus programcılar tarafından

Yandex Rus programcılar tarafından kurulan İnternet üzerinden bilgi araması sağlayan e- posta harita oyun gibi birden fazla farklı online arama ve bilgi motorudur.

Yandex kullanan kullanıcılar yandex’in bazı özelliklerinden yararlanabilmek için üye olmaları gerekiyor. Üyelik siz kullanabilecek uygulamaları da mevcut tabi ki örneğin ; Yandex Tarayıcı Yandex E-posta Yandex Disk gibi uygulamaları üyelik gerektirmeyen uygulamalarıdır. Ama üyelik gerektiren uygulamaları da mevcut bu yüzden üye olup yandex’ den yararlanan bir sürü kullanıcı var bu kullanıcılar üyeliklerini iptal etmek isteyebilir bu yüzden yandex hesabı nasıl silinir bir bakalım.

Yandex üyeliği nasıl silinir?

Üyeliğinizi silebilmek için “https://passport.yandex.com.tr/passport?mode=delete&origin=passport_profile” adresine gidin ve kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapın. Karşınıza bir sayfa açılacak bu sayfada size hangi hizmetlerin silineceğini anlatan br yazı göreceksiniz. Sonrasında hesabınızla ilgili gizli sorunun cevabını yazdığınız zaman yandex hesabını sil butonu ile hesabınız silinecektir.