Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

En İyi Android Savaş Oyunları Listesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Teknoloji ilerledikçe her gün daha da farklı alanlara yöneliyoruz. Bu yazımızda da savaş tutkunlarına yardımcı olacağız. Android cihazlarda oynayabileceğiniz en iyi savaş oyunları listesini sizlere sunacağız. Bu 5 oyunun arasında size hitap edeni indirdikten sonra o oyunun bağımlısı olacaksınız.

  1. Battle Glory

Battle Glory oyununu ücretsiz indirerek oynayabilirsiniz. Bu oyun strateji rol yapma ve savaş kategorilerinin bir araya geldiği oyundur. Bu oyunda kuş bakışı bakarak kendi ordularınızı uçaklarınızı askerlerinizi yönetebiliyorsunuz.

2) Forces of War

Bu oyunu Play Store uygulamasında ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Forces of War savaş oyununda kendi ülkenizi temsil edebiliyorsunuz. Bu oyunda deniz kara havayı kullanarak dünyayı fethedebilirsiniz.

3) Frontline Commando 2

Yine ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde savaş oyunu olan Frontline Commando 2 ilk oyunun devamı olarak çıkarılmıştır. İlk oyuna göre daha da gelişen bu oyunda paralı askerlerle kendi ordunuzu kuruyorsunuz ve düşmanlarla savaşıyorsunuz. 65 tane farklı asker seçerek birçok farklı kategoride yer alan asker seçimini yapabilirsiniz.

4) Major Mayhem

Bu oyunun diğer oyunlara göre avantajı çevrimiçi olarak oynayabiliyorsunuz. Bu oyunun amacı karşınıza çıkan kötü askerlere ateş ederek onları temizlemektir.

5) Modern Conflict 2

Modern Conflict 2 strateji oyunudur. Tanklarla savunma yapıyorsunuz ve işgal yaptığınız oyundur. Birincinin devamı olan bu oyun ilk oyuna göre daha da fazla gelişmiştir.