Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huawei Nova Y62 Serisi Özellikleri için Derinlemesine Detaylı İnceleme

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Huawei Nova Y62 serisi

Huawei Nova Y62 serisi özellikle bütçe dostu akıllı telefonlar arasında dikkat çeken özellikler sunuyor. Huawei Nova Y62 6.52 inçlik bir IPS LCD ekrana sahip ve HD+ çözünürlüğe (720 x 1600 piksel) ile geliyor. Bu ekran yaklaşık 269 piksel/inç (ppi) piksel yoğunluğuna sahip böylece net ve parlak görseller sunuyor. Ayrıca 20:9 en-boy oranı kullanıcılara geniş bir görüntüleme alanı sağlıyor.

Cihaz Kirin 710A işlemci ile güçlendirilmiş ve 4 GB RAM ile desteklenmiştir. 128 GB dahili depolama alanına sahip olan Huawei Nova Y62 bu alanı bir micro SD kart ile genişletebilir. Bu kullanıcıların çeşitli uygulamaları ve multimedya içeriklerini rahatlıkla depolayabilmesine olanak tanır.

Huawei Nova Y62’nin arkasında 50 MP ana kamera ve iki adet 2 MP kamera bulunuyor. Bu kameralar derinlik ve makro çekimler için ideal. Ön tarafta ise günlük kullanım için yeterli olan 5 MP’lik bir selfie kamerası mevcut.

Huawei Nova Y62 Renkleri

Cihaz 5000 mAh batarya kapasitesi ve 22W hızlı şarj özelliği ile uzun süreli kullanım ve hızlı şarj imkanı sunuyor. Ayrıca çift SIM 4G VoLTE Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth 5.1 GPS USB-C bağlantı noktası ve 3.5mm ses jakı gibi bağlantı seçeneklerine de sahip. Cihazda ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı bulunuyor.

Huawei Nova Y62 Android 12 ile birlikte geliyor ve EMUI 12 arayüzü üzerinde çalışıyor. Bu cihaz özellikle orta segmentte iyi bir performans sunarak günlük kullanım ve hafif oyunlar için uygun bir seçenek oluşturuyor​​​​.

Bu detaylı incelememizi nasıl buldunuz? Sizce bu telefonu almak için beklemeliyimiz?

Düşüncelerinizi yorum kısmına belirtiniz.

Mobil13.com.tr