Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iQOO Z9x’in Küresel Lansmanı Yaklaşıyor, NBTC’de Görüldü!

iQOO Z9x’in küresel lansmanı yaklaşıyor, NBTC’de görüldü ve telefonun Çin’de bu hafta içinde çıkması bekleniyor.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iQOO Z9x'in küresel lansmanı

Yeni bir iQOO Z serisi telefon küresel piyasalara yakında gelebilir! iQOO Z9x modeli Tayland’da NBTC sertifikasını geçtiğimiz günlerde aldı. Telefonun Çin’de bu hafta içinde çıkması bekleniyor. İşte detaylar:

iQOO Z9x NBTC’ye Gitti

iQOO’nun yeni telefonu Z9x modeli NBTC sitesinde I2219 model numarasıyla görüldü. Ne yazık ki teknik özellikler ve yetenekler bu aşamada belirtilmemiş. Ama daha Şubat ayında sızıntı yapan bir kaynaktan bazı kilit özellikleri öğrenmiştik. Z9x’te Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemci olması bekleniyor. Kocaman bir 6000mAh batarya da cabası!

iQOO Z9x Beyaz

Hatta telefon 44W hızlı şarjı da destekleyecekmiş. Önde 120 Hz tazeleme hızına ve 1000 nit en yüksek parlaklık seviyesine sahip bir LCD ekran var. Kameraya gelince arkada 50 megapiksel çift kamera bulunuyor. Başka bir kaynakta depolama seçenekleri de sızmıştı: 8GB RAM + 256GB versiyonun yanında 12GB RAM + 256GB versiyon da olacak.

Bu NBTC belgesi küresel bir lansmanın çok yakın olduğunu gösteriyor. Çin’de zaten telefon çıkmak üzere başka ülkelere de kısa süre içinde gelir. Daha fazla bilgi için takipte kalın!