Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Porsche Design’un Yeni Ortağı: HONOR mu, Huawei mi?

Emre Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/emre
Lükste telefon dünyasının tanınmış

Lükste telefon dünyasının tanınmış isimlerinden Porsche Design yoluna yeni bir marka ile devam ediyor. Bu kez partneri Huawei değil HONOR! Peki bu iş birliği neler vaat ediyor?

Daha önce Huawei ile uzun yıllar devam eden bir ortaklığı olduğunu hatırlatan Porsche Design Android Authority’ye yaptığı açıklamada 2023 yılında bu iş birliğini sonlandırdığını doğruladı.

Huawei ve Porsche Design arasında akıllı telefonlarda Mate serisi akıllı saatlerde ise GT Serisi ile başlayan başarılı ortaklık 30 Haziran 2023 tarihinde sona ermiştir.

Huawei ve Porsche Design birlikte 2016’dan 2022’ye kadar çeşitli amiral gemisi akıllı telefonlar çıkardı. Bazıları sade bir tasarım yenilemesinden ibaretken bazıları gibi Mate RS Porsche Design gibi fazladan özelliklerle de dikkat çekti.

HONOR Magic V2 RSR Porsche Design

HONOR Porsche Design ile yeni başlayan ortaklığında ilk olarak HONOR Magic V2 RSR Porsche Design katlanabilir telefonu piyasaya sürdü. Bu model yeni tasarım daha fazla depolama alanı ve hediye kalem gibi özellikleri sunuyor olsa da yüksek fiyat ve eski nesil işlemcisi soru işaretleri yaratıyor.

Umuyoruz ki gelecek HONOR/Porsche Design cihazları daha fazla yenilik ve değere sahip olacak.