Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iQOO Z9 Turbo Çin’de Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

iQOO Z9 Turbo Çin’de tanıtıldı! Cihazın tüm özellikleri ve fiyatı tam olarak belli oldu. Güçlü batarya ve daha fazlasıyla Çin pazarında görücüye çıktı.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
iQOO Z9 Turbo Çin'de

iQOO, Z9 serisine yeni bir model daha ekledi! iQOO Z9 Turbo, en yeni işlemci, güçlü batarya ve daha fazlasıyla Çin pazarında görücüye çıktı.

iQOO Z9 Turbo Özellikleri

Z9 Turbo, 1.5K çözünürlük, 4.500 nit maksimum parlaklık ve 144Hz yenileme hızına sahip 6.78 inç OLED ekran ile geliyor. Ekran parmak izi sensörüne sahip ve cihazın çerçevesi IP64 sertifikasına göre toz ve suya dayanıklı.

Kamera konusunda ise iQOO Z9 Turbo, OIS destekli 50MP Sony IMX882 ana sensör ve 8MP ultra geniş açılı lens ile çift arka kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta ise 16MP selfie kamerası bulunuyor.

iQOO Z9 Turbo, en yeni Snapdragon 8s Gen 3 işlemciden ve 16GB’a kadar LPDDR5x RAM’den güç alıyor. 16GB’a kadar sanal RAM desteği de sunan cihazın 512GB’a kadar UFS 4.0 depolama alanı seçeneği mevcut.

Isınmayı önlemek için 6K VC sıvı soğutma sistemi ile donatılan cihaz, 6.000mAh bataryasıyla uzun kullanım süresi vadediyor. 80W hızlı şarj ve 7.5W kablosuz ters şarj özelliklerini de bünyesinde barındırıyor.

iQOO Z9 Turbo Renkleri

Yazılım tarafında ise en yeni Android 14 işletim sistemi OriginOS 4 arayüzü ile birlikte geliyor. X-eksenli lineer motor, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4 ve USB-C girişi gibi diğer özellikleri de kullanıcıları bekliyor.

iQOO Z9 Turbo Fiyatı

iQOO Z9 Turbo, Çin pazarında 1.999 Yuan’dan (yaklaşık 276 dolar) başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.