Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oppo A60 Tasarımı ve Teknik Özellikleri Sızdı!

Oppo A60 tasarımı ve teknik özellikleri sızdı. Bir kamera modülü içerisinde bulunan çift arka kameraya yer verilecek.

Emrah Aladağ
https://mobil13.com.tr/author/admin
Oppo A60 tasarımı ve

Oppo’nun yakında piyasaya sürmesi beklenen Oppo A60 hakkında heyecan verici sızıntılar elimizde! Sızdırılan bilgilere göre telefon tam ekran deneyimi sunan ve ekranın ortasında bulunan bir nokta çentiğe sahip olacak. Arka tarafta ise dikey hap şeklinde bir kamera modülü içerisinde bulunan çift arka kameraya yer verilecek.

Mavi ve mor renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkması beklenen cihazın yan tarafında parmak izi sensörü bulunuyor gibi görünüyor.

Oppo A60’ın teknik özellikleri de oldukça iddialı. 6.67 inçlik LCD ekran HD+ çözünürlük 90Hz yenileme hızı 264ppi pixel yoğunluğu ve 950nit maksimum parlaklık sunan cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 680 işlemciden alacak. 8GB LPDDR4X RAM 128GB/256GB dahili depolama alanı ve microSD kart yuvası ile birlikte gelen Oppo A60 kutudan Android 14 işletim sistemi ve ColorOS 14.0.1 arayüzü ile çıkması bekleniyor.

Oppo A60 Ekranı

Kamera tarafında ise f/1.8 diyaframlı 50MP ana sensör f/2.4 diyaframlı 2MP yardımcı sensör ve EIS desteği bizleri karşılıyor.

Cihazın ön tarafında yer alan 8MP f/2.0 çözünürlüklü kame­ra selfie çekimle­riniz için kullanılabilir. Oppo A60 5.000mAh kapasiteli ve 45W SuperVOOC hızlı şarj öze­lliğine sahip bir batarya ile donatılmıştır. USB Type-C portu aracılığıyla şarj e­dilebilen bu tele­fon yan kısmında bir parmak izi sensörü bulundurmaktadır. Ayrıca stereo hoparlörle­r ve 3.5mm kulaklık girişi ile de kullanıcı me­mnuniyetini hedefle­mektedir.

IP65 derecesine sahip olan cihaz çift SIM kart desteği Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 ve USB 2.0 bağlantı seçeneklerini de kullanıcılara sunuyor.